OmvärldsbevakningPersonligt

The Trump or Biden…

Jag skrev så här den 9 november 2016, och historien med den  enorma osäkerheten upprepar sig, fast denna gång i mycket högre grad:

Oj oj oj… Ovissheten är stor just nu i USA och världen. Vem vinner valet och blir USA:s nästa president? På P1 morgon alldeles nyss (kl. 7.01) sa de att Trump leder och förmodligen blir president. Vad kommer då att hända de närmaste åren? Hela världen undrar. Och bävar.  Man har kallat valet ett val mellan pest eller kolera. Vilken åkomma är värst? Den första kvinnan någonsin att bli president i USA, eller den första affärsmannen utan egentlig politiskt genomtänkt agenda – vem kan leda denna viktiga nation på rätt väg?


Idag undrar jag. Jag tror jag ska spela ett trumpet
 🙁  solo. 
Och hela världen håller andan. So help us God.

————————————-
I skrivande stund vet vi inte hur det går denna gång, november 2020.  Men samma bön finns inom mig. So help us God.