Omvärldsbevakningpedagogikperspektiv

Rörigt värre

Klicka för en större bild.
Här ett exempel på den oerhörda mångfald av appar och tjänster som finns inom en mängd områden i skolans värld. Det är som ett universum med ett oräkneligt antal appar – både betalappar och gratisappar – som pedagoger och andra kan välja mellan. Frågan är hur rektorer och pedagoger ska kunna välja i detta app-universum och veta med säkerhet att det som presenteras är vederhäftigt och okej. 
Det var annorlunda till för bara ett 20-tal år sedan när Skolverket och bildningsförlagen gav ut skolböcker och sa: ”varsågod: här finns det du behöver för din undervisning”. Det är en ny tid, en annorlunda skolvärld, kan vi lugnt konstatera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *