Fredag 13 juli

Första dagen på semestern. En fredag. Den 13 juli 2018. Klockan är 9.10 och jag har just gått upp för att möta denna dag i vaket tillstånd. Det känns lite konstigt att gå upp en vardag och inte göra sig iordning för en arbetsdag och sätta sig i bilen och köra till jobbet vid halv 7-tiden. Utan bara stanna kvar, stanna upp, i väntan på att jag sätter igång grötkoket och smörgåsbredandet och kaffedrickandet.

En skön dag. En dag för att andas ut. Och jag gör det just nu, jag känner det i kropp och själ. Jag vill vara en del av naturen, vinden, fjärilarna och havet. Detta som omsluter mig på alla sidor. Till både ande, kropp och själ.

Jag är tacksam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hör av dig för att beställa min nya bok. Enock är huvudperson; hans liv och tankar om nytt och gammalt, det yttre och det inre.

Maila till: bjorn@bjornolof.nu