Störst av allt

Störst av allt är en boktitel.  Boken är skriven av Malin Persson Giolito, GW Perssons dotter. Störst av allt handlar om Maria (Maja) Norberg som står åtalad för en skolskjutning. Inte som huvudaktör, men väl som medhjälpare och anklagad för att vara mördare. Det är en rättegångsthriller som mycket utförligt ger Majas version – och alla övrigas – hur det hela kunde inträffa. Bit för bit målar Giolito upp ett tänkbart scenario om hur allt hängde samman, och ledde fram till det olyckliga som hände den där majmorgonen i gymnasieskolans klassrum.

Boken handlar även om vårt samhälles misslyckande att se unga människors rop på hjälp, trots ett fett bankkonto och tillgångar långt utöver vad majoriteten kan räkna med. Boken är spännande och det är svårt att lägga den ifrån sig när man väl kommit igenom inledningens första sidor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hör av dig för att beställa min nya bok. Enock är huvudperson; hans liv och tankar om nytt och gammalt, det yttre och det inre.

Maila till: bjorn@bjornolof.nu