Miljöskildringperspektivplatser

Resa söderut (4)

Tisdag morgon i Rabac, Kroatien. Klockan är 8 och det regnar för fullt, allt i enlighet med väderappen som talade om det redan före helgen. Just denna dag kunde bli väldigt blöt. Så verkar bli fallet. Strax väntar frukost i den sal där säkert 300 personer ryms. Igårkväll, vid buffén, var ljudnivån mycket hög, svårt att höra det bordsgrannen sa. Men det är som det är. Jag har en känsla av att denna dag kommer fyllas av flanerande under lämpligt regnskydd, t.ex. paraply, mycket läsning och ett välbehövligt tillstånd av att bara vara. Det blir bra, inga problem för mig. Det är en stilla morgon i ett fjärran land. Dagen är ett oskrivet ark i livsboken. Jag tar emot den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *