HumormänniskorMiljöskildringmökerfotoMusikPersonligt

Sång- och musikfest. Julkonsert.

Denna helg är det stor sång- och musikfest i Pingstkyrkan i Karlskrona. Lokala musiker, orkester, arrangörer, solister, sångare och sånggrupper, duettpar, triokonstellationer, lampor och färger, rök, glädje och kompgrupp och hammondorgelspelare – snart sagt allt som ska till för att få till en riktig och musikalisk fest och högtid. Nästan 1000 biljetter sålda i förväg, dvs. i snitt 330 personer/konsert. Plus dem som kommer och spontanköper. Det är riktigt roligt att få vara med i sammanhanget. Gamla och nya låtar, unga och äldre medverkande, konferencier som håller samman det hela. Det är helskön stämning. Julkonsert.
Denna låt framfördes av On the road under konserten.
Chris Reas Driving home for Christmas.