OmvärldsbevakningPersonligtträning

Vinterstudion, eller Nu är det dags igen för snö och kobjällror

Jaha, nu är det dags igen att sitta ner och kolla på skidsport på längden och på tvären. Vinterstudion är här igen med Pops. Anders Blomqvist, Jonas Karlsson, Björn Ferry, Magdalena Forsberg och Mattias Fredriksson i studion. I spåret är det idel norskor: Björgen, Johaug, Östberg, Haga, Hagen, Weng, och en del andra som vi känner igen: Kalla, Ingemarsdotter, Wikén. Kovaltjuk från Polen är avhängd, på fallrepet. Allt är sig likt, med vissa smärre förändringar, uppåt eller nedåt.

Nu är det snart målgång på tredagarstouren i Lillehammer. Johaug först och Björgen precis efteråt. Och först över mållinjen och granruskorna är Marit Björgen,

Det känns tryggt med Vinterstudion och de gamla, välkända rösterna och namnen. Kul med något som består. Jag undrar om de i Norge kommer starta ett program med namnet: Hela Norge åker skidor. Det namnet stämmer nog med verkligheten.