HumorOmvärldsbevakning

Känn pressen

Saxat ur dagens tidningar.

Jaha, hem utan böcker är som kroppar utan själar, kanske som en kropp utan blod t.o.m. Och Coca Cola ska börja sälja mjölk – det är ju kanon att de äntligen börjar tänka i termer av hälsa. Och längst ner ett saftigt erbjudande om att bli höstvacker. Det kanske jag skulle testa. Höstvacker vore ju fint att vara. Jag hoppas bara att det kan hålla i sig över vintern och in på vårkanten också. Då kanske vårens annonstext skulle lyda. ”Testa vår skönhetsstyling – gamla kunder blir som nya!” 

Precis som den urgamla skrönan om Coca Colas reklamtext: ”Drick Coca Cola – gamla hål i tänderna blir som nya!” Den skulle nu framöver kunna ersättas med ”Drick Coca Colas mjölk – gamla hål i tänderna blir inte nya!” eller något i den stilen.