MiljöskildringPersonligt

Augusti – hur skön som helst

Augusti framstår mer och mer som sommarmånaden nr 1 för mig. När jag tänker tillbaka på de senaste årens somrar, då konstaterar jag att augusti sticker ut mer än både juni och juli. Lite höstlikt fuktigt och dis på mornarna och mycket spindelväv som fastnar både i hår och på händer lite överallt. Men vädret – solen, badtemperaturen, vinden, kvällarna, ljuset är bara SÅ fint!

Man skulle nog satsa på väldigt sen semester nästa år! Det vore inte alls fel. För många är augusti bara månaden när skolan och jobbet börjar igen, friheten är slut och hösten har tagit sin början. En ganska negativ klang i ordet augusti. Men vi måste ändra den inställningen tycker jag.

Augusti är toppen!

En god vän tog denna bild –  en magisk kväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *