MiljöskildringPersonligt

What a wonderful day

En underbar dag är till ända. I morse kom jag in till stan i gryningen (se bilden) och såg den store Konstnärens fantastiska förmåga att blanda färgerna i sin palett – morgonrodnaden var en njutning att se. Håller du med mig?

Arbetsdagen gick bra, med flera lyckade insatser. Dagen fortsatte med personliga möten, både live och per telefon. Uppskattade och gladde mig mycket över det första. Som balsam och ett vederkvickande dopp i en glädjens fontän!

Dagen avslutades med samling och möte med flera personer som sammanstrålat vid 11 tillfällen för att samtala om livet. En värdig avslutning med mycket omsorg, glädje, tårar och givande och tagande. Gemenskapen har fördjupats mer och mer ju fler gånger vi träffats och vi har delat livet med varandra. Sånt är oerhört starkt att få vara med om.

Ace of Base sjunger:
Beautiful morning >> (med text, kort version)
Beautiful morning >> (lång version, utan text)   (lyssna och bli glad!)
Den här dagen har varit en sån dag, ända sen i morse! Tack!

2 svar på ”What a wonderful day

  • Tack Konstnären för Björn.
    Tack Björn för dina tankar.

Kommentarer är stängda.