Personligt

En bön denna dag

Denna dag är en gåva. Att få vakna efter skön sömn med båda djupsömn och ytlig drömsömn känns skönt. Att se fram emot möten med människor i olika sammanhang. Människor, mottagliga för ett tilltal, människor med längtan efter mening med sina liv, människor som kommer självmant och frivilligt för att lyssna och ta emot. En längtan i mitt inre är: låt våra sånger och ord kunna förmedla något från Dig till någon som behöver en hälsning på ett speciellt sätt.

En hälsning av uppmuntran, en glädjeinjektion, en tanke som väcker en slumrande längtan längst därinne, en längtan som av olika orsaker har kommit i skymundan. Idag kan den väckas, idag kan den mötas, idag kan den uppfyllas och bönen i det tysta kan få sitt svar. Spännande och rikt.

So help me God.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *