MiljöskildringPersonligt

Flight to Chicago and LA

Märkliga tider vi lever i. Sitter just nu och tittar på internetsidan flightradar24.com och följer min systers flight till Chicago/Los Angeles i realtid, avgång om 5 minuter.

http://www.flightradar24.com/data/flights/sk945

Jag vet att detta inte är någon nyhet att kunna följa resan på detta sätt, men det blir väldigt konkret när det är någon man känner som sitter i planet och man faktiskt kan se hur planet ser ut, exakt var det befinner sig just i detta ögonblick, om det är försenat, när det startar, när det landar… Jag tycker att det är helt otroligt. Kul. Fascinerande. Ofattbart på flera sätt. Men framför allt intressant.

Här är planet på Arlanda just nu.

Tänk vad världen krympt på något sätt, tack vare nätet.

Flight SK945: good luck!