MiljöskildringPersonligt

The german girl with the network tattoo

De satt där på morgonen vid 9-tiden, de tyska ungdomarna i campingstugan bredvid, med frukosten i beredskap: en cigg, en starköl och jag tror att jag såg en liten bratwurst på bordet och en flaska med brunt innehåll (och det var inte ett kissprov). De satt och pratade och skrattade. Det visade sig att de var där av en speciell anledning: ett punkband med rasistiska förtecken från Sörmland skulle göra sin sista spelning ganska nära campingen. Vi förstod sambandet på kvällen då det var världens pådrag med ungdomar, skinnvästar, nyrakade huvuden och tatueringar med särskilda symboler – och poliskontroller i båda färdriktningarna! Konserten kommenterades i ortspressen dagen efter. Inte i speciellt positiva ordalag, kan tilläggas.

Människor kan vara hudbeklädda med regnbågens alla färger och tillvarons alla former och mönster. Det är visst väldigt på modet just nu. Hoppas de inte ångrar sig när de blir äldre.

På campingen var det lugnt. Efter kl. 23. Ausgezeichnet!

The german girl with the network tattoo