Personligt

Äntligen hemma!

Vad skönt! Semestertider – yes! Båttider – yes! Läsningstider – yes! Gå och sova när du vill – yes! Gå upp när du vill – yes! Dröm fritt – yes! Badtider – yes! Jogging- och cyklingstider – yes! Klockfri tid – yes! ”Bara ta dagen som den kommer”-tider – yes! ”Inte behöva tänka på kläder”-tider – yes! Ät när du vill, vad du vill, hur du vill, om du vill, så lite eller mycket du vill – yes! Äntligen hemma!

Nu ska jag koka gröt och ägg – mums!

Vad skönt! Tänk fritt – yes! Tänk stort – yes! Tänk glädje – yes! Tänk möjligheter – yes! Tänk vänskap – yes! Tänk ensamhet – yes! Tänk gemenskap – yes! Tänk ”du är bra som du är” – yes! Odla ”din inre trädgård, låt den växa” – yes! Tänk horisont, tänk perspektiv – yes, tänk att du har ett inre hus att bo i (där du trivs) – yes!

Dela dina tankar med en vän – yes! Behåll dina tankar för dig själv ibland så att de får mogna – yes! Skriv – yes! Att skriva är som att ”komma hem” – komma hem till sig själv. Och det märkliga som jag upptäckt är att det som finns inom en människa verkar gälla många andra också. Är vi släkt kanske, vi människor, innerst inne? Tror det.

Önskar dig allt detta!

Äntligen hemma!