Personligt

Ljuset i tunneln

Ljuset i tunneln

Ljuset finns där – i slutet av tunneln som du kanske befinner dig i just nu. Ljuset finns alltid där, fast du inte orkar lyfta blicken eller inte orkar tro att det finns ljus för dig mer. Jag vill uppmuntra dig att våga se framåt, våga lyfta blicken, våga se livet med nytt perspektiv.

Ibland behöver man någon att prata med. Man kan hamna så nära träden så att man inte ser skogen. Man kan behöva ta några steg tillbaka tillsammans med någon annan för att få perspektiv. Närstående personer är viktiga, det sociala nätverket kan aldrig  underskattas. Men ibland är det skönt med någon person som kommer från ett helt annat sammanhang. Som inte har några bindningar och låsningar. Någon som ser på saken från en annan horisont. Understundom kan enda vägen framåt vara att ta ett steg tillbaka. Eller åt sidan.