Mina böcker


Tack för ordet

Detta är framsidan på min andra  bok. Den innehåller tankar om 31 ord som alla slutar på -het. Det finns många fler sådana ord, men dessa har drabbat mig på ett särskild sätt. Jag har skrivit om dem här på min Tankeverkstad, och nu samlat dem i denna bok.

Baksidans text lyder:

De ord som tagits med i boken har av en eller annan anledning landat inom mig och drabbat mig på olika sätt. Sammantaget, när vi lägger samman ordens valörer och betydelser, träder ytterligare ett ord fram ur kulisserna: tacksamhet. Grundordet tacka hänger samman med förmågan att tänka, och ju mer jag tänker på bokens ord, kommer tacksamheten fram.

Tacksamhet för livet, för orden, för deras rika innebörd och förvandlande styrka. Orden – mer eller mindre använda av oss i det dagliga livet – är som sädeskornet som återfanns i en av faraonernas gravar i Egypten. Säkert tusentals år gammalt låg det i ett skrin av ädel metall. När forskarna la det i mylla och vattnade, fanns livet kvar i det. Det slog rot, växte, sköt i höjden och gav ax, bar frukt. Ett mirakel. Samma sak med orden i boken. De har livskraft, avgörande innebörd för våra liv, och skapar tacksamhet. Även om de en tid har legat i ett skrin. Tack för ordet!

Är du intresserad av boken?
Den finns nu på bokus.com  >> klicka här!   och adlibris.com  >> klicka här!
Du kan också höra av dig till mig eller till Solvändans bokförlag i Torsås, info@morebok.com och mig kan du nå via formuläret på denna sida: http://bjornolof.nu/kontakt/

TänkbartTänkbart

Detta är omslaget till min första bok. En bok med mina egna bilder, lyriktexter och lite längre prosatexter. En mångårig tanke har fått sitt konkreta uttryck.

Texter och bilder är tänkta att ge näring åt dina egna tankar om livet och tillvaron. Inga färdiga svar levereras – de finns inom dig själv. Jag är din medvandrare och vill dela med mig av det som finns inom mig.

Hör av dig om du är intresserad av den.
Boken har 103 sidor och A5-format (15×21 cm).

Välkommen att maila till mig:
bjornolof777@gmail.com

Boken finns också på adlibris.se och bokus.com:
>>Tänkbart på adlibris.com

Ur boken:

Svanmärkt eller kravmärkt? Det är frågan.