Snövit

Snön ligger vit på taken
endast kaffe kan förbättra smaken
och påskynda känslan av att vara vaken…
godmorgon och välkommen till en ny dag!

————-

Denna djuplodande textslinga (😊) skapades alldeles nyss, kl. 7.20, med kaffekopp och tangenter i högsta hugg. Undrar om det blir en evergreen, eller bara en (vinter-) dagslända?
Dagen har begynt, natten ligger bakom. Det inre är som ett hus, där jag kommer in genom ytterdörren, står stilla i hallen, ser mig omkring, undrar vilka rum jag ska gå in i idag. Vad som ska öppnas idag, vet jag inte, men vare sig jag vill eller inte, kommer dörrar att öppnas, rum intagas, upplevelser göras.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hör av dig för att beställa min nya bok. Enock är huvudperson; hans liv och tankar om nytt och gammalt, det yttre och det inre.

Maila till: bjorn@bjornolof.nu