Sång- och musikfest. Julkonsert.

Denna helg är det stor sång- och musikfest i Pingstkyrkan i Karlskrona. Lokala musiker, orkester, arrangörer, solister, sångare och sånggrupper, duettpar, triokonstellationer, lampor och färger, rök, glädje och kompgrupp och hammondorgelspelare – snart sagt allt som ska till för att få till en riktig och musikalisk fest och högtid. Nästan 1000 biljetter sålda i förväg, dvs. i snitt 330 personer/konsert. Plus dem som kommer och spontanköper. Det är riktigt roligt att få vara med i sammanhanget. Gamla och nya låtar, unga och äldre medverkande, konferencier som håller samman det hela. Det är helskön stämning. Julkonsert.
Denna låt framfördes av On the road under konserten.
Chris Reas Driving home for Christmas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hör av dig för att beställa min nya bok. Enock är huvudperson; hans liv och tankar om nytt och gammalt, det yttre och det inre.

Maila till: bjorn@bjornolof.nu