Paddington på besök

Hoppsan, jag sorterade virke och fick något mjukt i handen när jag trodde att jag lyfte en bräda. Denna bräda rörde sig och var väldigt mjuk. Plötsligt spratt den till och for bort från min hand och handske. Paddan landade igen bland brädor och spik. Jag fick rädda den undan de förrädiska spikarna och sylvassa stickorna. Han tog det lugnt sen och pustade ut på altangolvet, innan han ville rädda skinnet och sitt anseende, och drog mot fuktigare ställen än mitt altangolv. Brädorna den ligger på är 9,5 cm breda. Paddan var ansenlig i storlek. Riktigt fin. Eller vad tycker du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hör av dig för att beställa min nya bok. Enock är huvudperson; hans liv och tankar om nytt och gammalt, det yttre och det inre.

Maila till: bjorn@bjornolof.nu