Tacksamhet

Denna dag är fylld av saker, händelser och människor över vilka jag känner tacksamhet. Denna tanke och känsla kom över mig på morgonbussen när jag satt i min ensamhet och bara tittade ut i tomma intet. Men det var inte tomma intet jag såg. Det var hus, cyklar, människor och  träd, hav, bilar, barn, vuxna, solsken och glitter i vågorna och jobbare vid en grävmaskin. Det var båtar och hundar, asfalt och grus, snabbgående pendlare och långsamvandrande pensionärer. Allt ihop på en enda gång.

Och det jag kände var: tacksamhet. Tacksamhet över allt jag såg och allt jag kände. Våren, kroppen, bussens säte, jobbet, sången och musiken, Vardagen – inte en grå sådan, utan en färgglad, alltsammans sammantaget blev en enda stor orsak och anledning att känna tacksamhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hör av dig för att beställa min nya bok. Enock är huvudperson; hans liv och tankar om nytt och gammalt, det yttre och det inre.

Maila till: bjorn@bjornolof.nu