”Även tystnaden har sitt slut”.

”Även tystnaden har sitt slut”. Bok skriven av Ingrid Betancourt.

”När jag kedjades fast vid ett träd med ett hänglås om halsen utan att kunna röra mig,utan att kunna resa mig eller sätta mig, utan att ha rätt att tala eller tiga, dricka eller äta, utan rätt att ens utföra kroppens allra mest grundläggande behov; när jag tvingades in i den mest kränkande situation man kan tänka sig behöll jag i alla fall den dyrbaraste av alla friheter som ingen någonsin skulle kunna ta ifrån mig: DEN ATT BESTÄMMA VEM JAG VILLE VARA.”

http://www.dn.se/dnbok/bokrecensioner/ingrid-betancourt-aven-tystnaden-har-ett-slut/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hör av dig för att beställa min nya bok. Enock är huvudperson; hans liv och tankar om nytt och gammalt, det yttre och det inre.

Maila till: bjorn@bjornolof.nu