Motpolernas morgon i Karlskrona: Paradis och Inferno sida vid sida.

Körde min bil längs vattnet måndag morgon. Det idylliska lilla Pantarholmen med stilla vatten och speglingar utmed vägsträckningen och endast 300 meter bort den tragiska påminnelsen om 8-åriga Yara som – enligt de nyhetssändningar jag hört – slogs ihjäl av närstående personer. Och detta trots att myndigheterna i kommunen fått varsel och varningsrop från grannar som hört mycket bråk från lägenheten. Ändå gick det snett. En liten flicka dör. Detta är en motpolernas morgon i Karlskrona. Paradis och Inferno sida vid sida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hör av dig för att beställa min nya bok. Enock är huvudperson; hans liv och tankar om nytt och gammalt, det yttre och det inre.

Maila till: bjorn@bjornolof.nu