Vasaloppet

Fascinerande att se fler än 14.000 personer staka iväg från startrakan i Sälen för att köra 90 km till Mora denna dag. En världshändelse, en krafturladdning, en blåbärsorgie, en folkfest, en fädernelandsangelägenhet, en glädjehögtid, en tradition, bullfröjd, ideell urkraft, helikoptrar, skotrar, skidspår och snöyra. Allt i en enda skön blåbärsröra. Heja på! Nu har täten 52 km kvar. Evertsberg närmar sig med hast. Den vitklädda norrmannen Bjerke, nr 14, har fått en liten lucka för att vinna spurtspriset i Evertsberg. 
Det här är för mig det första och största verkliga vårtecknet! Nu är VÅREN här på riktigt! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hör av dig för att beställa min nya bok. Enock är huvudperson; hans liv och tankar om nytt och gammalt, det yttre och det inre.

Maila till: bjorn@bjornolof.nu