Tomt på hans tomt

Ett märkligt besked nådde mig igår kväll. En granne dog natten som gick. Vi såg honom kvällen före då han körde in på sin garageuppfart med sin bil. Han gick med sin lite vacklande, framåtlutande och karaktäristiska gångstil. Och idag är han borta. En olustig känsla drabbade mig.

Igår fanns han där som han brukar. En god människa, alltid med ett gott ord i beredskap. Idag är huset tomt. Garageuppfarten är ödslig. Dörren är låst. Inga lampor lyser längre i huset. Livet är märkligt.

Tänker på hans anhöriga idag. Varma tankar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hör av dig för att beställa min nya bok. Enock är huvudperson; hans liv och tankar om nytt och gammalt, det yttre och det inre.

Maila till: bjorn@bjornolof.nu