Sol, vind och vatten – sång, goda samtal och skratten

Inte enbart Järdestads låt påminner mig om dessa tre ord idag. Nej, hela naturen viskar orden ideligen och oförtrutet. En ljuvlig julimånad, en outstanding augustimånad åtföljs i år av en oförliknelig september med högsommarvärme. Varm och skön så att lunchen måste flyttas in i skuggan.

Sköna människor, unga som äldre, att känna sig välkommen ibland, det är en stor förmån, som på Olsängsgården idag. Toppen. God fika med goda vänner bland björkar och höstfjärilar. Och sen en ormvråk kretsande ovanför våra huvuden. Goda tankar och öppna samtal som berikar. Eller 40-årsfest i Fridlevstad igår med dukade långbord i partytält, god mat, tårta så mycket man orkar, gamla vänner och nya vänner om vartannat. Paketöppnande och paketkrasch och tipsrunda om moppar och spisdukar. Så skönt.

Det finns många anledningar till tacksamhet just idag!

2 svar på ”Sol, vind och vatten – sång, goda samtal och skratten

 • 2013-09-08 kl. 21:07
  Permalänk

  Tack till dig och din fru för er närvaro och deltagande på min fest. Tack för leenden, värme och sång. En minnesvärd dag helt enkelt /T

  Svar
 • 2013-09-08 kl. 21:12
  Permalänk

  Tack själv! Det var SÅ roligt att få vara med. Du och ni är toppen! /Björn

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hör av dig för att beställa min nya bok. Enock är huvudperson; hans liv och tankar om nytt och gammalt, det yttre och det inre.

Maila till: bjorn@bjornolof.nu