Rätt element

Fåglarna i flykt i luftrummet. Fiskarna simmande i havet. Fjärilarna bland lavendel. Humlorna bland klöverblommorna. Barnen i lekparken. Båten kluckande vid en brygga. Bilen på vägen. De röda rosorna som klänger i spaljén. Cykeln, en vacker försommarkväll, rullande på en bilfri landsväg. Författaren vid sitt tangentbord. Fotbollsspelaren i målområdet vid hörnspark. Tankarna i fritt spelrum och som får utvecklas i en atmosfär av acceptans och mottaglighet. Själens frihet att vara.

Att få vara i rätt element. Där jag hör hemma. Denna dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hör av dig för att beställa min nya bok. Enock är huvudperson; hans liv och tankar om nytt och gammalt, det yttre och det inre.

Maila till: bjorn@bjornolof.nu