Tomhet och saknad

På kort tid har två personer i min närhet blivit allvarligt sjuka. Båda fick tumörer i hjärnan. Sjukdomsförloppet blev snabbt och slutade med att livstråden klipptes av. I tisdags fick jag beskedet om den andre. Från beskedet till att livet avslutades gick det 7 veckor. Hans bryggplats kommer att vara tom i sommar och nästa sommar och nästa… Jag finner inga ord i stunder som denna. Så grymt och fruktansvärt för dessa fina personer och för deras anhöriga. Jag tänker på er idag.

Tomhet och saknad. Livet är inte alltid rättvist.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hör av dig för att beställa min nya bok. Enock är huvudperson; hans liv och tankar om nytt och gammalt, det yttre och det inre.

Maila till: bjorn@bjornolof.nu