Levalunda

Ingalunda vill jag leva någorlunda. Annorlunda vill jag försöka leva någorlunda.

Intressant, jag hittade en blogg som heter Fru N och villa Någorlunda, den handlar om en familj som köpt ett hundra år gammalt hus med två kakelungnar. Huset ligger strax utanför huvudstaden. Att huset kallas villa Någorlunda är kanske ett uttryck för att målsättningen inte är att huset ska vara eller ens bli fullkomligt färdigt någonsin. Någorlunda.

Själv körde jag förbi denna skylt i lördags eftermiddag:

Leva annorlunda, leva ingalunda, leva någorlunda.
Levalunda.

Ingalunda vill du leva någorlunda, men säkert annorlunda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hör av dig för att beställa min nya bok. Enock är huvudperson; hans liv och tankar om nytt och gammalt, det yttre och det inre.

Maila till: bjorn@bjornolof.nu