Alla dessa ostar och chokladpraliner

Så gott att det är jul. Det smakar verkligen gott med risgrynsgröten, sillen, skinkan, ”knäckarna”, senapen, rödbetssalladen, köttbullarna, osten med vörtbröd under, julmusten, revbensspjällen, clementinerna och chokladpralinerna. Allt i en enda skön röra i magen. Barnens tindrande ögon, hundens förundrade blick när den betraktar granen, de vuxnas lite lugna, avslappnade tempo – det är juldagen och det är gott på alla sätt.

Benjamin Syrsa/Walt Disney/Bengt Feldreich och Malena Ernman har låtit sina pipor ljuda i TV, Svensson Svensson har lockat fram till igenkännandets skratt och Stig-Helmer har återigen åkt till Nueva Stockholmo på Kanarieöarna och försökt få fram juice ur planets takknappar. Det känns rätt så skönt att det är jul. Det mesta är sig likt.

When you wish upon a star…[…] all your dreams come true….
http://youtu.be/iQ_W22lnzLQ

God fortsättning på det fina som börjat i ditt liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hör av dig för att beställa min nya bok. Enock är huvudperson; hans liv och tankar om nytt och gammalt, det yttre och det inre.

Maila till: bjorn@bjornolof.nu